Despre mine

Pana acum un an, am avut un job more or less normal, si m-am decis sa il abandonez pentru a imi cladi propria afacere. Dar fiind o persoana introverta, imi este dificil sa vorbesc cu oameni noi, nu imi place sa vorbesc la telefon si devin destul de stresata cand trebuie sa abordez anumite taskuri fara ajutorul altor persoane. Asa ca am realizat acest blog pentru ca sunt sigura ca mai sunt si alte persoane introverte, care vor sa aiba sau poate deja au joburi de succes, care au afaceri de succes, care si-au implinit ce si-au propus, care se zbat sa aiba succes, sau poate care sunt la inceput de drum ca si mine. Consider ca trebuie sa ne ajutam reciproc cu sfaturi, cuvinte de incurajare, povesti si orice altceva prin care altii au trecut.

Fiecare dintre noi e diferit si poate ca o solutie care merge la cineva, nu o sa mearga la mine sau la tine, dar tot ce putem sa facem e sa ascultam (doar suntem cei mai buni la asta) si sa aplicam. Ceva tot o sa se lege.

As vrea sa putem sa cladi ceva de viitor impreuna, sa organizam meetinguri, podcasts si multe altele dar momentan e doar un vis. Am un drum lung de strabatut pentru a ajunge acolo. Din acest motiv, am creat si acest blog. Imi este mai usor sa scriu, sa fiu a faceless girl, but full of soul ready to pour it down on this page.